Ankara dahil 16 ilde terör örgütü operasyonu! 45 kişi yakalandı

Türkiye'nin dört bir yanında terör örgütlerini etkisiz hale getirme operasyonu düzenleniyor. Operasyonlarda sonraki operasyonlara ön ayak olacak önemli bilgilere erişiliyor.

Ülkenin dışında ve içinde terör örgütü yapılanmalarına yönelik başarılı operasyonlar hızlı bir şekilde devam ediyor. Sık sık yapılan operasyonları paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonun bilançosunu da yayınlıyor.

"TEK BİR HEDEFİMİZ VAR..."

Bu kapsamda terör örgütü mensuplarına yönelik olarak gerçekleştirilen Bozdoğan operasyonlarına bir yenisinin daha eklendiği bildirildi. Ankara dahil 16 farklı şehrin il Emniyet Müdürlükleri tarafından yapılan operasyonlarda 45 şüpheli ile beraber çok sayıda dijital materyale el konulduğu öğrenildi.

Ankara dahil 16 ilde terör örgütü operasyonu! 45 kişi yakalandı

Konu ile ilgili konuşan Bakan Ali Yerlikaya "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek" ifadelerini kullandı.

YURT İÇİ VE DIŞINDA HAREKETLİLİK

Türkiye'nin güvenlik güçlerinin son dönemde operasyonlarını daha da artırdığı biliniyor. Sınır hatlarında terör yapılanmalarını engelleyen Mehmetçik ve yerleşim yerleri tehditlerini ortadan kaldıran emniyet mensuplarına vatandaşlardan destek geliyor.

Bakan Yerlikaya Türkiye içindeki operasyonlara dair vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Vatandaşlar sosyal medyada paylaşımları yakından takibini sürdürüyor.

Kaynak: İHA