Ankara dahil 11 ilde Narkoçelik-34 operasyonu 103 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 11 ilde zehir tacirlerine yönelik olarak Narkoçelik-34 operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlar kapsamında 103 şüpheli yakalandı.

Aralarında Ankara'nın da yer aldığı 11 ilde Narkoçelik-34 operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada düzenlenen operasyonlarda 103 şüphelinin yakalandığı ve bunlardan 100'ünün tutuklandığını söyledi. Söz konusu kişilerin yasaklı madde sattıkları ve bu maddelerin ücretini ise kripto para ile tahsil ettikleri ortaya çıktı.

11 İLDE NARKOÇELİK-34 OPERASYONU DÜZENLENDİ!

Bakan Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında "Eskişehir merkezli 11 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-34” operasyonlarında; internet üzerinden uyuşturucu madde satışı yaparak, ücretini kripto parayla aldıkları tespit edilen 103 şüpheli zehir taciri yakalandı." diyerek operasyon düzenlenen illeri şu şekilde sıraladı:

Ankara dahil 11 ilde Narkoçelik-34 operasyonu 103 şüpheli yakalandı

"Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Eskişehir merkezli Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Manisa, Çanakkale, Hatay, Şanlıurfa, Osmaniye ve Diyarbakır"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonlara devam edeceklerini belirterek zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirtti. Operasyona katılan güvenlik güçlerine teşekkürlerini sunan Bakan Yerlikaya vatandaşlara yönelik olarak ise operasyonların devam edeceği sözünü verdi.

Kaynak: Haberankara.com