Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ/PYD soruşturması! 12 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında, Ankara merkezli 3 ilde tespit edilen 12 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ/PYD soruşturması! 12 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, başkentte terör örgütleri ve terör örgütü mensuplarına yönelik başarılı soruşturmalarını tamamlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Başsavcılık tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğine ilişkin yürütülen soruşturmalar tamamlandı.

ANKARA MERKEZLİ 3 İLDE EŞ ZAMANLI GÖZALTI KARARI!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğine ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında terör örgütünün güncel yapılanması içerisinde yer aldıkları değerlendirilen toplam 12 şüpheli tespit edildi.

Bu şüphelilerin, Ankara merkezli 3 ilde, eş zamanlı olarak gözaltına alınmasına karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara merkezli yürüttükleri soruşturmalar ile terör örgütlerine ve terör örgütü üyelerine göz açtırmıyor.

Başsavcılık ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları ile başkent Ankaralıların huzur ve güvenliğinin korunması için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğine ilişkin yürütülen soruşturmalar ile suç ve suçlularla mücadele aralıksız sürerken, terör örgütü mensupları ve terör örgütü için faaliyet yürüten şüpheliler başarılı operasyonlar ile yakalanarak adalete teslim ediliyor. Başsavcılığın, Ankara'da terör örgütlerine yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER