Ankara Çubuk'ta trafik ışığında bekleyen gurbetçi aileye bıçaklı saldırı

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken bir haber de Çubuk ilçesinden geldi. İlçedeki bir trafik ışığında bekleyen gurbetçi aileye bıçaklı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Ankara Çubuk'ta trafik ışığında bekleyen gurbetçi aileye bıçaklı saldırı

Ülkemizde yaşanan asayiş olayları basına konu olurken bu olayların ayrıntıları da kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Son olarak Başkent Ankara'dan bir bıçaklı saldırı haberi gelirken olaya ilişkin ilk bilgiler de edinildi.

Başkent Ankara'da trafik ışığında yeşil yandığı sırada geç kalkan gurbetçi aileye arkadaki araçta bulunan şahısların bıçakla saldırdığı öğrenildi.

ANKARA'DA TRAFİK IŞIĞINDA BEKLEYEN GURBETÇİ AİLEYE BIÇAKLI SALDIRI

Olay, Ankara’nın Çubuk ilçesi Yavuzselim Mahallesi Eskişabanözü Kavşağı’nda meydana geldi. Trafik ışığında yeşil yandığı sırada geç kalkan A. A. (55) ve otomobilde bulunan oğlu S. C. A.’a (26) arkadaki otomobilde bulunan Ç. K. (19) bıçaklı saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıda S. C. A. ağır yaralanırken babası A. A. ise sırtından yaralandı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.. Yaralılar Çubuk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden uzaklaşan zanlı Ç. K., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Saldırıya ait görüntüler ise çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Polis ekiplerinin bıçaklı saldırı suçundan olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra yakaladığı Ç. K.'nın işlemlerine devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER