Ankara Çubuk'ta Ocak adlı tiyatro oyunu sergilendi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde liseli öğrenciler tarafından Ocak isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Ankara Çubuk'ta Ocak adlı tiyatro oyunu sergilendi

Ankara Çubuk'ta Şehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tiyatro kulübü öğrencileri, tiyatro oyunu gerçekleştirdi. Öğrencilerin sergilediği performans, izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Şehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Arzu Eken Bozdemir ve Canan Gürbüz danışmanlığında Turgut Özakman tarafından kaleme alınan "Ocak" adlı tiyatro oyununu sahnelendi. Tiyatro kulübü öğrencileri tarafından sahneye koyulan "Ocak" adlı oyun, Şehit Hayati Bilgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda seyirciyle buluştu.

Ankara Çubuk'ta Ocak adlı tiyatro oyunu sergilendi

HAZIRLIKLAR 5 AYDA TAMAMLANDI

Yaklaşık 5 ayda hazırlıkları tamamlanan "Ocak" adlı oyun, toplam 9 öğrenci tarafından sergilendi. "Ocak" adlı oyunu Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Oyunda hayal, yenilgi ve yokluk arasında 1960'ların Türkiye'sinde bir ailenin hayata dair var olma çabası işlendi. Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve Alican Kılıç, öğrencileri ve öğretmenleri oyun bitiminde tebrik etti.

Ankara Çubuk'ta Ocak adlı tiyatro oyunu sergilendi - Resim : 2

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkanının izlediği oyun, konferans salonunda bulunan herkes tarafından büyük alkış aldı, gösteri çok beğenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER