Ankara Çubuk'ta İlköğretim Haftası törenle kutlandı

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması vesilesiyle Ankara’nın Çubuk ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen tören ile kutlandı.

Ankara Çubuk'ta İlköğretim Haftası törenle kutlandı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen tören ile kutlandı. Çucuk İlçe milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan kutlama töreninde ilk olarak Atatürk Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Sonrasında ise saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından ise etkinliklere Bekir Yılmaz Ortaokulu bahçesinde devam edildi.

OKUL BAHÇESİNDE TÖREN DEVAM ETTİ

Bekir Yılmaz Ortaokulu bahçesinde öğrenciler tarafından bazı gösteriler yapıldı. Öğrenciler şiirler okudular, dans gösterileri ile katılımcılara güzel anlar yaşattılar. Sonrasında ise günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılmaya başlandı.

KONUŞMALAR YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Eranıl, "Okullarımızın koridorları ve sınıfları öğrencilerimizle dolu olması bizler için en büyük mutluluk." dedi.

Ankara Çubuk'ta İlköğretim Haftası törenle kutlandı

Bekir Yılmaz Ortaokulu Müdürü Yüksel Şahin de vatana, millete, çevresine faydalı insanlar yetiştirmenin gayreti içinde olacaklarını kaydetti.

Törene, Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde yeni eğitim yılı sorunsuz bir şekilde başladı. İlköğretim Haftası kutlamaları ile de öğrenciler bu kutlamalara dahil edildiler. Eğitimin önemine dikkat çekilen bu törende önemli mesajlar verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER