Ankara Çubuk’ta iki otomobil çarpıştı! 6 yaralı

Çubuk'ta iki araç Çubuk Canlı Hayvan Pazarı mevkiinde çarpıştı. İlk belirlemelere göre sürücülerle birlikte toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralı vatandaşlar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ankara Çubuk’ta iki otomobil çarpıştı! 6 yaralı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişinin yaralı olduğu öğrenildi. Kazanın bugün meydana geldiği aktarıldı.

SÜRÜCÜLER VE YOLCULAR YARALANDI

İki otomobil Çubuk Canlı Hayvan Pazarı mevkiinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücüler ve araç içerisindeki yolcular yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralı vatandaşların çevredeki yakın hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Ekiplerin araçları kaldırmasının ardından yol yine trafiğe açıldı.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Onur V.Ö. idaresindeki otomobil, Çubuk ilçesi Şabanözü yolu Çubuk Canlı Hayvan Pazarı mevkiisinde, M.Ç. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile araçlardaki A.Y, G.B.Ç, H.E.Ç. ve L.Ç. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi ve kentteki diğer hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından açıldı.

Öte yandan meydana gelen kazada sürücülerin neden çarpıştığı ve direksiyon hakimiyetlerini kaybettiği belli değil. Tedavi için yakındaki hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisine devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER