Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk etkinliği yapıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde BİLSEM öğrencileri tarafından Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk etkinliği yapıldı

Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk adlı etkinlik yapıldı. Etkinliğe 20 öğrenci ve 20 veli katılım gösterdi.

Ankara Çubuk'ta Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından "Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk" etkinliği gerçekleştirildi. 20 öğrenci ve 20 velinin katıldığı etkinlik, Çubuk BİLSEM öğretmenleri Erdal Alaçam, Özgün Devrim ve Özlem Külah liderliğinde gerçekleştirildi. İlk olarak doğa yürüyüşü yapan öğrencilere ve velilere bitkiler hakkında bilgi verildi. Daha sonra öğrencilere, atık kağıt ve kil kullanarak tohum topları yapmaları öğretilerek tohumlar doğaya saçıldı. Sonrasında ise okçuluk tanıtımı ve uygulaması ile grid oryantiring etkinlikleri yapıldı.

Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk etkinliği yapıldı

"İKİ YILDIR BU ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

İki yıldır bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Devrim, öğrencilerine düşünmeyi ve doğada zaman geçirmeyi sevdirmeye çalıştıklarını da belirtti. Devrim, "Biz bu etkinlikle doğayla iç içe vakit geçirerek eğlenirken öğrenmeyi ve gelecek nesillere çevre bilinci aşılamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz geri dönüşüm ve çevre temizliğinin önemini kavrarken, doğayla uyumlu bir yaşam sürmenin değerini de anlıyorlar" dedi.

Ankara Çubuk'ta Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk etkinliği yapıldı - Resim : 2

Çubuk BİLSEM öğretmenlerinden Özgün Devrim, "Çevreye Saygı ve Doğa ile Dostluk" adlı etkinlik sayesinde öğrenciler kadar ailelerin de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER