Ankara Çubuk’ta bir apartman dairesinde yangın!

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki bir apartman dairesinde yangın meydana geldi. Meydana gelen yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin yanı sıra vatandaşların ihmalsizliği ve dikkatsizliğinden dolayı yurdun pek çok yerinde yangınlar meydana geliyor. Diyarbakır-Mardin’de çıkan yangınlarda 15 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’ndeki bazı illerdeki ormanlarda da yangın çıkarken geçtiğimiz gün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Saray Mahallesi’nde de yangın meydana gelmişti. Ekiplerin ve helikopterlerin müdahalesiyle yangın söndürülürken gelen bir bilgiye göre Ankara’nın Çubuk ilçesindeki bir apartman dairesinde de yangın çıktı.

ÇUBUK’TAKİ BİR APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, apartman dairesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ankara’nın Çubuk ilçesinde yer alan Yenice Mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın son katındaki dairede sebebi henüz belirlenemeyen şekilde yangın meydana geldi.

İhbar üzerine Ankara’nın Çubuk ilçesinde yer alan Yenice Mahallesi’nde yangının meydana geldiği olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Ankara’nın Çubuk ilçesinde yer alan Yenice Mahallesi’nde meydana gelen yangın söndürülürken, yangının meydana geldiği Yenice Mahallesi’ndeki apartman dairesi kullanılamaz duruma geldi.

Kaynak: Anadolu Ajansı