Ankara Çubuk'ta arazi yangını! Ekipler seferber oldu

Ankara'nın farklı yerlerinde çıkan yangınlar görevlilerin ve vatandaşların tehlikeli anlar yaşamasına neden oluyor. Kısa zamanda etkisini yükselten alevler geride küle dönmüş alanlar bırakıyor.

Ankara Çubuk'ta arazi yangını! Ekipler seferber oldu

Başkent halkı üst üste her gün yangın haberleri duymaya devam ediyor. Yangınların farklı şehirlerde çıkışı tehlikenin her yer için eşit olduğunu gözler önüne seriyor. Konu ile ilgili olarak Çubuk'ta meydana gelen bir kazada bu duruma örnek oldu.

YANGIN ARILARI TELEF ETTİ

Edinilen bilgiye göre yangın gündüz saatlerinde meydana geldi. Şehirde yaşayanların yakından bildiği Çubuk-2 Barajı Yolu üzerinde yer alan bir arazide yangın çıkmasının ardından vatandaşlar ve ekipler alarma geçti.

Söz konusu arazide çıkan ve hangi sebepten meydana geldiği bilinmeyen yangında yine canlılar zarar gördü. Arazi yangını bölgede bulunan arı kovalarının yanmasına neden oldu. Yangın ise duyarlı vatandaşların haber vermesi üzerine ABB itfaiyesinin ve insanların müdahalesi ile söndürüldü.

ALEVLERİN ARKASINDA KİMLERİN OLDUĞU MERAK KONUSU OLDU

Yangının bıraktığı hasar ise yangının ardından gözler önüne serildi. Konuya dair ekipler yangının çıkış sebebini öğrenmek ve varsa suçluları cezalandırmak adına araştırmaya başladı. Kısa sürede başlatılan araştırmanın sonuçlanması ve yangının tüm yönleri ile aydınlatılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER