Ankara Çubuk'ta 2 çocuğun hayatını kaybettiği kaza anının görüntüsü ortaya çıktı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde dün gece meydana gelen ve 2 çocuğun hayatını kaybetmesine neden olan trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara Çubuk'ta 2 çocuğun hayatını kaybettiği kaza anının görüntüsü ortaya çıktı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde dün gece bir trafik kazası meydana geldi. Bu kazada İbni Sina Caddesi’de yola çıkan bisiklet ile bir otomobil çarpışmıştı. Bu çarpışmanın etkisi ile bisiklette bulunan 2 çocuk savruldular.

KAZADA CAN VERMİŞTİLER

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan 2 çocuğa müdahale ettiler. Ardından ise hastaneye sevklerini gerçekleştirdiler. Ancak çocuklar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Kaza, dün gece saatlerinde Çubuk-Ankara yolu üzerinde ilçe merkezinden Ankara istikametine seyreden Emre M. yönetimindeki otomobilin İbni Sina Caddesi'nden yola çıkan Suriye uyruklu bisikletli 2 çocuğa çarpmasıyla meydana gelmişti.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan İsmail A. ve Gays A. ağır yaralanmıştı. Hastaneye sevk edilen çocuklar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

GÜVENLİK KAMERASI İLE ÇEKİLEN KAZA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Öte yandan otomobilin çarptığı bisikletli 2 çocuğun hayatını kaybettiği feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza ile alakalı olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Hayatlarını kaybeden çocukların ailelerine ise acılı haber verildi. Çocukların cenazeleri ailelerine teslim edilirken büyük bir üzüntü içerisinde oldukları gözlemlendi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER