Ankara Çevre Yolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi

Ankara Çevre Yolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır önce refüje çarptı sonra ise devrildi.

Ankara Çevre Yolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi

Ankara Çevre Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir tırın devrildiği bildirildi. Akşam saatlerinde seyir halinde olan tır Bağlum mevkisinden Pursaklar istikametine doğru ilerlerken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan tır önce refüje çarpı ve sonrasında ise devrildi. Yan yatan tırın arkasında bulunan dorse ayrıldı. Ayrıca kazada tırın yakıt deposu hasar gördü ve yola yakıt döküldü. Dökülen yakıt yolu kayganlaştırırken diğer sürücüler için tehlikeli bir durum oluştu.

Ankara Çevre Yolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi

SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Alınan bilgiye göre, saat 21.15 sıralarında Ankara Çevre Yolu Bağlum mevkisinden Pursaklar istikametine giden, çift dorseli ve yükü olmayan tır, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yan yatan tırın arkasındaki dorse tırdan ayrıldı. Tırın hasar gören deposundan yola dökülen yakıt ise yolu kayganlaştırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kazaya başka araç karışmazken, olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Ankara Çevre Yolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi - Resim : 2

İNCELEME BAŞLATILDI

Polis ekipleri kayganlaşan yolda trafiğin kontrollü geçişini sağladılar. Yola dökülen yakıt temizlendikten sonra ise trafik normal akışına devam etti. Ayrıca polis meydana gelen kazaya dair inceleme başlattı. Kazada kimseye bir zarar gelmemesi ise teselli kaynağı oldu. Meydana gelen trafik kazasının adli tahkikata neden olup olmayacağı ise yapılacak inceleme sonucunda netleşecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER