Ankara Çankaya'da yangın ihbarına giden itfaiye yanmış erkek bedeni buldu!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir yangın ihbarına giden itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra evde yanmış erkek bedeni buldular.

Ankara Çankaya'da yangın ihbarına giden itfaiye yanmış erkek bedeni buldu!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir binada bulunan bir evde yangın çıktı. Komşuların yangını fark etmeleri üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Bu i,hbar üzerine yangın çıkan binanın bulunduğu yere itfaiye ve polis ekipleri gönderildi.

İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa bir sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak itfaiye personelleri evde yanmış erkek bedeni buldular. Bunun üzerine konu polisiye bir vaka haline döndü. Olay etraflıca araştırılmaya başlandı.

YANGIN POLİSİYE VAKAYA DÖNÜŞTÜ!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde itfaiye ekipleri, yangın ihbarı üzerine gittikleri evde yanmış erkek bedeni buldu. Bir şahsın işlediği cinayet sonrası delilleri yok etmek için evi ateşe verdiği iddia edildi.

Olay, sabah saat 09.10 sularında Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak'taki bir binada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, binadaki bir dairenin camlarından çıkan dumanları fark eden vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dairenin kapısını çilingir yardımı ile açarak içeri girdi. Alevlere müdahale ederek kısa sürede yangını söndüren itfaiye ekipleri, ev içerisinde henüz kimliği öğrenilemeyen yanmış bir erkek bedeni buldu.

İddiaya göre binadan çıkan erkek bir şahsın cinayet işlediği ve delilleri yok etmek için evi ateşe verdiği ifade edildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında yanmış halde bulunan kişinin kimliği tespit edilmeye çalışılıyor. Ayrıca binaya girip çıkanlar da incelemeye alındı. Elde edilen bulgulara göre hareket edilerek sonuca ulaşılmaya çalışılıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER