Ankara Çankaya'da telef edilmiş 2 kedi bulundu!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir binanın deposunda bulunan öldürülmüş iki kedi üzerine harekete geçilerek inceleme başlatıldı.

Ankara Çankaya'da telef edilmiş 2 kedi bulundu!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir binanın deposunda gelen kötü koku üzerine vatandaşlar öldürülmüş iki kedi buldular. Kedilerin işkence ile telef edildiklerine ilişkin işaretlerin var olması ise vatandaşları isyan ettirdi.

Kedilerin bacaklarının kesilmiş olması ve bulundukları yerde kan olması yaşanan olayın vahametini ortaya koydu. Bunun üzerine vatandaşlar durumu polis ekiplerine ihbar ettiler. Polis ekipleri kedilere ilişkin inceleme yaparken kediler araştırma yapılmak üzere götürüldüler.

KEDİLERİ TELEF ETMİŞLER

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Maçka Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi. Bina sakinleri depodan gelen kötü koku nedeniyle kontrole gittiklerinde öldürülmüş iki kedi ile karşılaştı.

Kedilerin bacaklarının ise kesilmiş olduğu görüldü. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin ölü kedileri incelemek üzere götürdüğü ve bacakları bulamadığı iddia edildi. Bina sakinleri depoya köpek giremeyeceğini söylerken kedilerin nasıl öldüğü ise bilinmiyor.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi. Yapılacak olan incelemede kedilere bu işkenceyi yapan kişi veya kişilerin bulunmasına dair bir iz aranıyor. Kedilerin kendilerinin giremeyecekleri bir yerde bulunmaları üzerinde durulurken binaya giriş çıkış yapanlar araştırılmaya başlandı. Hayvanlara işkence yapmanın bir cezası olduğu bilinirken buna dair soruşturma başlatılması da bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER