Ankara Çankaya'da silahlı ve bıçaklı kavgada aynı aileden 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. İki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada aynı aileden 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ülkemizde meydana gelen kavga olayların yaralanmaların yanı sıra can kayıpları da yaşanabiliyor. Söz konusu asayiş olayları basına konu olmaya devam ederken Ankara'nın Çankaya ilçesinden bir son dakika haberi geldi.

Yaşanan asayiş olaylarına ilişkin ayrıntılı bilgiler güvenlik güçlerince verilirken bu olayların takibi de sürüyor. Başkent Ankara'da meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada aynı aileden 3 kişinin yaralandığı bildirilirken olaya ilişkin sağlık ekiplerinin müdahale anı kameralara yansıdı.

ANKARA'DAKİ SİLAHLI VE BIÇAKLI KAVGADA AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ YARALANDI

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki kavgada aynı aileden 3 kişinin silah ve bıçakla yaralandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre Eti Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bir iş yerinde aynı aileden E. B., A. B. ve Ö. B. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktığı iddia edildi.

Ankara Çankaya'da silahlı ve bıçaklı kavgada aynı aileden 3 kişi yaralandı

Tartışmanın kısa süre içinde kavgaya dönüşmesi üzerine E. B. ve Ö. B. bıçakla, A. B. ise silahla vurularak yaralandı. Çevredekiler ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Görgü tanıklarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ankara Çankaya'da silahlı ve bıçaklı kavgada aynı aileden 3 kişi yaralandı - Resim : 2

Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yaralıların sağlık durumu henüz paylaşılmazken tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı