Ankara Çankaya'da silahlı saldırı! Gündüz vakti araba tarandı

Aksiyon filmlerini aratmayan anlar Dikmen semtinde gerçekleşti. Yaşanan saldırıda kimsenin burnu bile kanamadı.

Ankara Çankaya'da silahlı saldırı! Gündüz vakti araba tarandı

Başkentin gözde yerleşim yerlerinden Dikmen bu sefer kötü bir olayla gündeme geldi. Bir caddede henüz neden bilinmeyen bir nedenden dolayı bir otomobil kurşun yağmuruna tutuldu.

NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Sık sık akıllara durgunluk veren Ankara bu seferde kurşunlanma vakasına sahne oldu. Edinilen bilgiye göre Dikmen'deki Ahmet Yesevi Caddesinde yolda giden bir araca defalarca ateş edilmeye başlandı.

Tek bir kişinin açtığı ateş mahalle sakinlerinin korku ve panik yaşamasına neden oldu. Silahındaki mermileri tek tek aracın üstüne boşaltan şahıs mermileri bitince olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Silah seslerinin dinmesi ve saldırıyı gerçekleştiren kişinin kaçmasının ardından vatandaşlar arabanın yanına gitti. Aracına ateş açılan kişinin sağlık durumunun iyi olması derin bir oh çektirdi.

Ankara Çankaya'da silahlı saldırı! Gündüz vakti araba tarandı

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Araya saldırı olayının ardından görgü tanıkları polisleri durum hakkında bilgilendirdi. Silahların hedefi olan arabanın başına gelen ekipler saldırı ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Saldırı anında dükkanında işini yapan bir görgü tanığı ise sesleri duyduğu anda bakmaya bile cesaret edemediğini ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER