Ankara Çankaya'da şiddetli rüzgar ağacı otomobillerin üzerine devirdi

Sıcak havalar sonrasında güne rüzgarlar ile başlayan Ankara'da istenmeyen olaylar yaşandı. Bir ağacın devrildiği anlar kameralar tarafından an be an yaşandı.

Ankara Çankaya'da şiddetli rüzgar ağacı otomobillerin üzerine devirdi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan şiddetli rüzgar insanlarında tedirgin olmasına neden oldu. Bir sokakta yaşanan olayda ise bir ağaç kaldırım kenarında park halindeki otomobillerin üzerine düştü.

HASAR MADDİYATLA SINIRLI KALDI

Sesi duyan vatandaşlar ise korku dolu bir şekilde dışarı çıkarak ve evlerinden dışarı bakarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ağacın şiddetli rüzgar sonrasında devrildiğini gören vatandaşlar bir yararlanma olup olmadığını öğrenmeye çalıştı. Bağlayan Sokak'ta yaşanan ağaç devrilme olayında araçların içinde insan olmayışı derin bir oh çektirdi. Olay esnasında orada yaşanan bir vatandaşta olayı kısaca anlattı.

Ankara Çankaya'da şiddetli rüzgar ağacı otomobillerin üzerine devirdi

"ÇATIRTI SESLERİ DUYDUK"

Vatandaş "Çatırtı sesleri duyduk. Rüzgarla birlikte bir gürültü duyuldu ve ağaç devrildi. Devrilen yerde o sırada İki araç vardı. Allahtan içlerinde kimse yoktu. Bir araçta hasar oluştu. Ardından en yakın karakola haber verdik. Araç sahiplerine ulaştılar. Araçları çekildi. Yetkili kişiler de gün içerisinde ağacı kaldıracaktır" diyerek devrilmenin nasıl meydana geldiğini ve sonrasını özetledi.

Benzer olaylara karşı araç içinde ya da yaya konumunda dikkat etmek önem arz ediyor. Yetkililer rüzgarlı havalarda bina önlerinde ya da devrilmeye müsait eşyaların olduğu bölgelerde tedbir alınması çağrısı yapıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER