Ankara Çankaya'da Özelleştirme İdaresi'nden satılık yatırımlık arsa

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yatırımcılara duyuru başlığı ile yeni arsa satışı yapacağını duyurdu. Çankaya'da satılık arsa arayanlar için detaylar açıklandı.

Ankara Çankaya'da Özelleştirme İdaresi'nden satılık yatırımlık arsa

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yatırımcılara duyuru başlığı ile Çankaya'da bulunan arsanın özelleştirme kapsamında satışa sunulacağını duyurdu. Söz konusu arsayı almak isteyenlerin hazırlamış oldukları tekliflerini geçici teminat bedelini yatırarak en geç 25 Eylül 2024 tarihine kadar sunmaları gerekiyor.

ANKARA ÇANKAYA SATILIK ARSA İÇİN İHALE TARİHİ YAYIMLANDI!

3 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusunda "T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından aşağıda belirtilen taşınmazlar, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri kapsamında "satış" yöntemiyle özelleştirilecektir" denilerek Ankara Çankaya Karakusunlar'da bulunan arsanın ihale yöntemiyle satışa sunulacağı duyuruldu.

Ankara Çankaya'da Özelleştirme İdaresi'nden satılık yatırımlık arsa

25 Eylül 2024 tarihine kadar verilecek olan teklifler için "İhale konusu taşınmazların ihalesine katılacak teklif sahiplerinin İhale Şartnamesi alması ve teklif ile şartnamede istenilen belgeleri, İdare’nin, Ziya Gökalp Caddesi No:80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme tarihi saat 18.00’e kadar elden teslim etmesi zorunludur." denilerek katılım için yapılması gerekenler açıklandı.

İhaleye gerçek ve tüzel kişilerin yanı sıra kooperatifler, OGG, gayrimenkul yatırım fonları, vakıflar ve taşınmaz edinme hakkına sahip olan tüm dernekler katılabilecek. İhale kapalı zarfla alınan teklifler üzerinden pazarlık yoluyla yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER