Ankara Çankaya'da evlerinde çıkan yangında mahsur kalan anne ile çocukları itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Ankara'daki evlerinde çıkan yangın nedeniyle anne ve iki çocuğunun evde mahsur kaldığı öğrenildi. Yangında evde mahsur kalan anne ile çocuklarına ilk olarak komşuları yardım ederken olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri anne ve çocuklarını kurtardı.

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına yenileri eklenirken bir yangın haberi yürekleri ağızlara getirdi. Ankara'da mumdan çıktığı iddia edilen yangın sebebiyle anne ile iki çocuğu evde mahsur kaldı.

Anne ile iki çocuğu komşularının yardımı ile balkonda sakin kalmaya çalışırken durum hemen itfaiye ekiplerine bildirildi.

YANGINDA MAHSUR KALAN ANNE İLE ÇOCUKLARI, KOMŞULARI VE İTFAİYE EKİPLERİNİN YARDIMIYLA KURTARILDI

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesi Reşat Nuri Caddesi'nde yer alan bir apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. İddialara göre evin küçük oğlu K. Ö. D.'nin (5), yaktığı mum sebebiyle mutfakta yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evin tamamına sıçrarken durumu fark eden komşuları durumu hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Ankara Çankaya'da evlerinde çıkan yangında mahsur kalan anne ile çocukları itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken bu sırada evde mahsur kalan anne ve H. D. ile küçük oğlu K. Ö. D. çatıya çıkan bir komşuların yardımı ile kurtarıldı.

Ankara Çankaya'da evlerinde çıkan yangında mahsur kalan anne ile çocukları itfaiye ekiplerince kurtarıldı - Resim : 2

Anne ve 5 yaşındaki oğlu kurtarılırken bu sırada balkonda mahsur kalan bir diğer çocuk E. D. ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Anne ve iki oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı olayda yanan evde maddi hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA