Ankara Çankaya'da dükkan önünden ayran çalan hırsız kameraya yakalandı

Ülkemizde çeşitli hırsızlık olayları yaşanmaya devam ediyor. Hırsızlık olayları basına yansımaya devam ederken bir hırsızlık haberi de Ankara'nın Çankaya ilçesinden geldi.

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Bu asayiş olaylarına ilişkin son dakika haberleri yakından takip edilirken vatandaşlar da yapılan açıklamalar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Hırsızlık olayları basına yansımaya devam ederken Başkent Ankara'dan da son dakika haberi geldi. Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı kameralara yansıdı.

ÇANKAYA'DA DÜKKAN ÖNÜNDEN AYRAN ÇALAN HIRSIZ KAMERAYA TAKILDI

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana geliyor. Bu olaylar hakkında emniyet güçlerince vatandaşlar da bilgilendirilmeye devam ediyor. Son olarak edinilen bilgilere göre Ankara’da bir kişinin, restoran önünde dizilmiş ayranlardan çaldığı öğrenildi.

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesi Cebeci Mahallesi’nde meydana geldi. Çankaya yaşanan hırsızlık olayında bir kişi, döner restoranının önüne istiflenmiş ayranların bir kısmını çalarak dükkandan uzaklaştı. Hırsızlık anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri emniyet güçlerine teslim eden dükkan sahibi, hırsızlık yapan şahsın yakalanmasını istedi.

Kaynak: İHA