Ankara Çankaya'da doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti

Gündüz saatlerinde yaşanan olay acı bir şekilde sonuçlandı. Henüz nedeni bilinmeyen doğalgaz patlamasında bir vatandaşın can verdiği öğrenildi.

Ankara Çankaya'da doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti

Şehir hayatında bir çok defa karşılaşılan binalarda doğalgaz patlaması olayına bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Aziziye mahallesinde meydana gelen patlamanın 5 katlı bir binanın alt katında yaşandığı ifade edildi.

YANGIN EKİPLER TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ

Günlük hayatlarına devam eden vatandaşlar gelen şiddetli patlama sesi ile neye uğradığını şaşırdı. Korku ve panik içinde ne olduğunu öğrenmek için sağa sola bakan vatandaşlar bir binanın giriş katından çıkan dumanları gördü.

Olayın ardından itfaiye ve polis ekiplerine bir patlama yaşandığı ve olay yerine gelmeleri yönünde çağrıda bulunuldu. Hızlı bir şekilde patlamanın yaşandığı yere giren ekipler ilk başta yangını söndürmek için hamlelerde bulundu.

Ankara Çankaya'da doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti

PATLAMA BİR CAN ALDI

Yangının kontrol altına alınmasının ardından eve giren ekipler acı manzara ile karşılaştı. Ekipler bir erkeğin patlamadan dolayı hayatını kaybettiğini tespit etti. Görgü tanıklarının anlatımına göre şiddeti ile başka evlerin camlarını da kıran patlama mahallede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Ekiplerin işlemleri sonrasında evde hayatını kaybettiği tespit edilen vatandaş morga götürüldü. Komşular ise yaşadıkları yerde bir patlama meydana gelmesi ve bir kişinin vefat etmesi nedeniyle büyük bir şok geçirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER