Ankara Çankaya'da bomba imha ekipleri şüpheli paket uygulaması yapacak

Ankara'da asayiş uygulamaları kapsamında önemli bir açıklama geldi. Kontrollü olarak bir şüpheli çanta işlemi yapılacağı ifade edildi.

Ankara Çankaya'da bomba imha ekipleri şüpheli paket uygulaması yapacak

Ankara genelinde vatandaşların güvenliğini sağlama açısından dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu. Söz konusu paylaşım Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıldı.

KONTROLLÜ İNCELEME YAPILACAK

Ankara Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada Çankaya'da bir kontrollü bir şüpheli paket uygulaması yapılacağını açıkladı. Söz konusu uygulamanın nedeni olarak ise bir şüpheli çanta gösterildi.

Ankara Çankaya'da bomba imha ekipleri şüpheli paket uygulaması yapacak

Emniyetin yaptığı açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;

"İlimiz Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesi’nde güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur"

OLASI BİR DURUMDA AÇIKLAMA YAPILMASI BEKLENİYOR

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılacak kontrollü şüpheli çanta işlemi esnasında çantanın içerisinde herhangi bir patlayıcı madde olması durumunda yeni bir bilgilendirme açıklaması yapması bekleniyor.

Başkent Ankara'da toplumun huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına bu tarz uygulamalarda çok hassas davranılıyor. Kendilerine gelen ihbar ya da gördükleri anormal durumlar karşısında harekete geçen ekipler alan güvenliği sağlayarak patlatma işlemi gerçekleştiriyor.

Çankaya ilçesinde olası bir patlama sesi duyulduğunda korkulmaması açısından yapılacak bu patlamanın sonucunun ne olacağı merak ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER