Ankara Çankaya'da araç içinde ateşlenen silahın mermileri araca isabet etti: 2 yaralı

Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Çankaya ilçesinde araç içinde ateşlenen bir silahın başka bir araca isabet etmesi sonucu 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Asayiş olayları basına konu olmaya devam ederken bu olaylara ilişkin bilgiler de güvenlik güçleri tarafından verilmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'da araç içinde ateşlenen bir silahın başka araca isabet etmesi sonucu 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Otomobilinin içinde ateşlenen silahtan çıkan mermi yoldan geçen kamyonetteki iki kişiye isabet ederken olaya ilişkin detaylar da belli oldu.

ARAÇ İÇİNDE ATEŞLENEN SİLAHTAN ÇIKAN MERMİ BAŞKA BIR ARACA İSABET ETTİ

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çankaya İlçe Emniyet Amirliği önünde duran Ö. A. (40) bagajından silahını çıkardığı sırada silahın ateşlenmesi sonucunda çıkan mermi trafikte ilerleyen bir kamyonete isabet etti. O sırada kamyonette bulunan F. G. (21) ve B. D. (28) yaralandı. Çevredekiler durumu hemen ihbar ederken olay yerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Ankara Çankaya'da araç içinde ateşlenen silahın mermileri araca isabet etti: 2 yaralı

Otomobilin arkasında silahtaki mermileri boşaltırken silahın ateşlendiğini aktaran M. K. ise “Olay yerinde arkadaşlarımla oturuyorduk. Araçta ne olduğunu anlamak için o tarafa bakıyordum. Birden silah sesi geldi. Ne olduğunu anlamaya çalışırken aradan biraz zaman geçti. Camdaki kırığı fark ettik. Yukardan vurulan kişiler geldi, kafalarını tutuyorlardı.'' dedi.

Ankara Çankaya'da araç içinde ateşlenen silahın mermileri araca isabet etti: 2 yaralı - Resim : 2

Olayın ardından polisi ve ambulansı çağırdıklarını ifade eden görgü tanığı, polislerin ateş açılan aracı ve kamyoneti incelediğini dile getirdi. Öte yandan olay yerinde yapılan müdahalenin ardından yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırılırken Ö. A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İHA