Ankara Çankaya'da ağaç dalı araçların üzerine düştü

Çankaya Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan ağacın dalları henüz belirlenemeyen bir nedenle park halinde bulunan araçların üzerine düştü. Yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Ankara Çankaya'da ağaç dalı araçların üzerine düştü

Çankaya'nın en işlek caddelerinden biri olan Mithatpaşa Caddesi üzerinde park eden araçların üzerine cadde kenarında yer alan ağacın dalları düştü. Şans eseri ağacın dallarının düştüğü yerden o esnada geçen kimse bulunmazken ağacın üzerine düştüğü araç sahipleri ise panik yaşadı. Olayda yaralanan olmazken ağaç dallarının üzerine düştüğü araçlarda hasar meydana geldi.

ÇANKAYA MİTHATPAŞA CADDESİ'NDE AĞAÇ DALLARI ARAÇLARIN ÜZERİNE DEVRİLDİ!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir ağaç dalı araçların üzerine düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Çankaya’nın Mithatpaşa caddesinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir ağaç dalı araçların üzerine düştü.

Şans eseri ağaç dalının düştüğü yerden hiçbir vatandaş geçmiyordu. Ağaç dalının düşmesiyle otomobil sahipleri de panik yaşadı. Araçlarının yanına giden vatandaşlar, otomobillerinde büyük bir hasar olmamasından dolayı derin bir nefes aldı.

Ankara Çankaya'da ağaç dalı araçların üzerine düştü

Ağaç dalının arabasına maddi hasar verdiği vatandaşlardan Ulaş Yetişkin, yaptığı açıklamada, "Ben burada iş yeri sahibiyim. Kapıda oturuyordum. Sesler gelmeye başladı. Ağaç düştü, Allah’tan insanlar yoktu. Allah korudu diyelim. Hiçbir şey olmadı çok şükür" dedi.

Ağaç dallarının caddeye düştüğü esnada olay yerinden geçen yaya bulunmaması ve caddenin bu bölümünün boş olması yayaların yaralanmasını engellerken araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Araç sahipleri otomobillerinde büyük bir hasar oluşmaması üzerine rahat bir nefes alırken ağaç dallarının neden devrildiği yönünde ise belediye ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER