Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı

Ankara'nın en büyük ve köklü üniversiteleri arasında yer alan Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Başvuru şartları ve kadro sayısı açıklandı.

Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı

2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için hazırlıkları tüm hızı ile devam ederken Çankaya Üniversitesi öğretim elamanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Çankaya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Çankaya Meslek Yüksek Okulu ve Ortak Dersler bölümleri için açılan kadrolarda personel alımı yapılacağı belirtilerek başvuruya ilişkin detaylar paylaşıldı.

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI! ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE ÖĞRETİM ELAMANI ALIMI YAPILAN POZİSYONLAR VE BAŞVUR ŞARTLARI...

Çankaya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada "Üniversitemizin aşağıda gösterilen bölümlerine 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Kanunun 26, 24, 23, 31. ve 50/d maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesi ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca öğretim elemanları alınacaktır." denilerek başvuru şartlarının YÖK'ün atanma kriterleri sayfasından öğrenilebileceği ifade edildi.

Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı

Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı - Resim : 2

Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı - Resim : 3

Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı - Resim : 4

Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 4 Eylül 2024 olarak açıklanırken ön değerlendirmenin 9 Eylül 2024 tarihinde yapılacağı, sınavın ise 11 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi. Sonuçlar ise 13 Eylül 2024 tarihinde ilan edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER