Ankara Çanakkale arası otobüs ve uçak bileti ne kadar oldu? Güncel ulaşım fiyatları!

Yaz aylarında Çanakkale tatil bölgesi olduğundan dolayı yerli ve yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen illerin başında yer alıyor. Peki ama Ankara ve Çanakkale ulaşım ücretleri ne kadar? Yolculuğa çıkacak vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

Ankara Çanakkale arası otobüs ve uçak bileti ne kadar oldu? Güncel ulaşım fiyatları!

Tatil yapmaya hazırlanan birçok vatandaş özelikle Çanakkale'yi tercih ediyor. Bunun ile birlikte Ankara'dan Çanakkale'ye gitmeye hazırlanan tatil severler ise şimdiden ulaşım ücretlerini araştırmaya koyuldu. Peki ama Ankara ve Çanakkale arası otobüs ve uçak bileti ne kadar oldu? Birçok tatil sever bu soruya cevap arıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP E

Ankara Çanakkale otobüs bilet ücreti 550 TL ile 790 TL arasında değişiyor. Seçilen firmaya göre fiyatlarda farklılık yaşanıyor. Bunun dışında ise otobüs fiyatları uçak biletleri gibi erken alınması durumunda indirim sağlamaz. Peki ama otobüs bilet fiyatları dışında uçak bilet fiyatları ne kadar?

Uçak her zaman aktarmalı olmadığı durumlarda en çok tercih edilen ulaşım aracıdır. Bunun ile birlikte Ankara ve Çanakkale arasında uçak bilet fiyatı aktarmasız olarak 920 TL'dir. Uçak biletinizi ne kadar geç tarihe alırsanız fiyatı o kadar uygun olur.

SONRAKİ HABER