Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin peyzaj çalışmaları sonuç verdi! Başkent Ankara yaz çiçekleri ile rengarenk

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente değer kazandıracak, görünümünü etkileyecek çalışmalarına devam ediyor. Kentteki peyzaj çalışmalarına devam eden ABB, Ankara'ya görsellik kazandırırken yaz çiçeklerinin renkli görüntüsü Ankara geneline yayıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin peyzaj çalışmaları sonuç verdi! Başkent Ankara yaz çiçekleri ile rengarenk

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin peyzaj çalışmaları sonuç verdi! Başkent Ankara yaz çiçekleri ile rengarenk - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ABB, kentin sağlık, düzen ve refahı için projelerine devam ederken çalışmalarını da hız kesmeden devam ettiriyor.

ABB, yaz ayın da bakımlı ve temiz bir kent hedefiyle yeşil alanlarda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde gerçekleştirdiği peyzaj ve çevre düzenlemeleri Başkente görsel güzellik kazandırıyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

YERLİ ÜRETİCİ DE DESTEKLENİYOR

Yerli üreticilerden satın alınan çiçek ve bitkilerle peyzaj alanlarını süsleyen ANFA ekipleri, gerçekleştirdikleri bakım, temizlik, budama ve dikim çalışmalarıyla Başkent Ankara'da adeta görsel bir şölen yaşanmasına destek oluyor.

ekran-goruntusu-2023-08-02-152555.png

Başkent renklenirken yerli üreticilerden satın alınan çiçek ve bitkiler de üreticiye ekonomik destek sunuyor. Kentin dört bir yanındaki mevcut peyzaj alanlarını yenileyerek güzelleştiren ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenlemeleri ve

BAKIMLI VE YEŞİL BİR BAŞKENT HEDEFLENİYOR

ANFA ekipleri; rekreasyon ve parklar başta olmak üzere orta refüj, cadde ve bulvarlarda detaylı temizlik, çapalama, bakım, budama ve çiçek dikim çalışmaları yaparak bakımlı ve yeşil bir Ankara hedefliyor. Birbirinden renkli mevsimlik çiçekleri dikmeye başlayan ANFA ekipleri, kent genelinde 6 milyon petunya ve 4,5 milyon top kadife dikimi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

ekran-goruntusu-2023-08-02-152607.png

Ekim ayı sonunda ise 6 milyon menekşe dikiminin yapılması planlanırken ABB, yerli çiçek üreticilerinin çiçekleriyle buluşturduğu kentin hem ekonomisini canlı tutmayı amaçladığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2023-08-02-152616.png

Ankaralıların ruhuna ve gözüne hitap eden bu çalışmalar kapsamında yaz mevsiminde kentte adeta çiçeklerden oluşan görsel şölen yaşatılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER