Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları devam ediyor! İşte Ağustos 2023 konser takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte başlattığı park konser programlarını duyurmaya devam ederken ağustos ayına özel takvimi paylaştı. Park konserlerine yaz boyu devam edecek olan belediye ağustos ayı programlarını da Ankaralılara duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları devam ediyor! İşte Ağustos 2023 konser takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları devam ediyor! İşte Ağustos 2023 konser takvimi - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına son sürat devam ediyor. ABB, çeşitli konser programlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken kentte yapılacak etkinlikleri de resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA SENDE KATIL

ABB, Başkent Ankara'da Yaz Konserleri programı kapsamında vatandaşların sosyal bir etkinliğe katılmasına olanak tanırken Park Konserleri programıyla da vatandaşların yaz akşamlarını keyifle geçirmelerini sağlayacaklarını açıkladı. ABB, konser programları hakkında yeni açıklamalara yer vermeye devam ederken başlattığı Park Konserleri'ne özel program takvimini Ağustos 2023 tarihi ile duyurdu.

ABB'NİN PARK KONSERLERİ AĞUSTOS AYINDA DEVAM EDİYOR

Başkent Ankara'da ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok etkinliğe imza atılırken Park Konserleri programı ile 1 Ağustos tarihinden 31 Ağustos tarihine kadar konser vereceğini açıkladı. Parklar belirli gün ve saatlerde düzenlenecek olan konser etkinliklerine dair takvim de şöyle paylaşıldı;

abb-konser.jpeg

Söz konusu konserler belirlenen parklarda saat 19.00'da başlayacakken ücretsiz olacak. 8, 10, 15, 17, 22, 24, 29 ve 31 Ağustos tarihlerinde Park konserleri devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER