Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden uyarı! Belediyenin adı ile aranmanız durumunda kişilere itibar etmeyin

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentle ilgili konularda vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Vatandaşın belediyenin adı kullanılarak arandığı ve art niyetli kişilere karşı itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden uyarı! Belediyenin adı ile aranmanız durumunda kişilere itibar etmeyin

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine ilişkin her bilgiyi Ankaralılarla duyuran ABB'den çeşitli uyarılar da gelmeye devam ediyor.

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı duyuru ile Ankara halkını bilgilendiren ABB, bu kez fırsatçılara karşı bir uyarıda bulundu. Vatandaşın art niyetli kişilere karşı tedbirli ve dikkatli olmasını isteyen ABB'den önemli bir uyarı geldi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN UYARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ''Duyuru'' adıyla yayımladığı bir görseli resmi sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden yayımladı. ABB tarafından yayımlanan görselde; ''Belediyemize itfaiye adayı başvurusu yapan vatandaşımız aranarak "İtfaiye adayı başvurunuz kabul edildi, dosya masrafları için 800 lira ödemeniz var." şeklinde talepte bulunan art niyetli kişilere yönelik ihbarlar tarafımıza ulaşmıştır.
Büyükşehir Belediyesinin böyle bir talebi KESİNLİKLE YOKTUR. Bu art niyetli kişilere ödeme yapılmaması ve ilgili mercilere şikâyet edilmesini önemle rica ederiz.'' ifadeleri yer aldı.

bb.jpg

''DOSYA MASRAFLARI İÇİN 800 TL ÖDEMENİZ GEREKİYOR''

ABB, ''İtfaiye adayı başvurunuz kabul edildi, dosya masrafları için 800 lira ödemeniz var.'' diyen kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade ederken bu tarz bir ödeme almadıklarının altını çizdi. Sizlerde bu tarz bir durumla karşı karşıya kaldığınız takdirde ALO 153 numaralı hat üzerinden ABB'ye durumu bildirerek vatandaşların art niyetli kişilere karşı dikkatli olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca böyle bir ödeme yapmamalısınız.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER