Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gurur veren haber! Muhammed Furkan Özbek dünya üçüncüsü oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü sporcuları, spor alanında elde edilen başarılarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gurur veren haber! Muhammed Furkan Özbek dünya üçüncüsü oldu

Bu kez gurur verici bir haberle spor camiasını aydınlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Spor Kulübü sporcusu Muhammed Furkan Özbek, Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde gerçekleştirilen Dünya Halter Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

ankara-tasarim-65.jpg

Dünya Üçüncülüğü

Muhammed Furkan Özbek, erkekler kategorisinde73 kg sıkletinde mücadele etti. Şampiyona boyunca sergilediği üstün performansla hem ülkemizi hem de Ankara'yı gururlandırdı. Muhammed Furkan Özbek,silkme dalında 187 kg vetoplamda 334 kg kaldırarak Dünya Halter Şampiyonası'nda2 bronz madalya kazanma başarısını elde etti.

muhammed-furkan-ozbek-dunya-ucuncusu-oldu.webp

"Haltercimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu gururlandıran haberi, resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı gurur dolu paylaşımda:

"Muhammed Furkan Özbek Dünya Üçüncüsü Oldu. Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’nda erkekler kategorisinde, 73 kg’da mücadele eden sporcumuz Muhammed Furkan Özbek;
Silkmede 187 kg ve
Toplamda 334 kg kaldırarak
2 bronz madalyayı ülkemize kazandırdı.

Haltercimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

screenshot-28.png

Ankara Büyükşehir Belediyesi sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Sporcularımızın uluslararası arenada elde ettiği bu tür başarılar, desteklerimizin ne kadar büyük bir değere sahip olduğunu gösteriyor. Muhammed Furkan Özbek'in bu önemli başarısı, spora ve genç sporculara olan inancımızı bir kez daha perçinliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muhammed Furkan Özbek'i tebrik ediyor ve spordaki bu büyük başarısının devamını diliyor. Genç sporcularımızın, uluslararası platformlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine olan inancını yineleyerek spora ve sporcuya verilen desteği artırıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER