Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni adresini duyurdu! Gerçeği öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli bilgileri kent halkına duyuruyor. ABB'nin faaliyetleri ile ilgili doğru bilgilere ulaşılması için yeni bir uzantı paylaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni adresini duyurdu! Gerçeği öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz

Ülkemizin Başkenti Ankara'da 25 ilçe bulunuyor. 25 ilçe belediyesinin yanı sıra Ankara'nın genel sorumluluğunu üstlenen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de kentteki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. ABB, şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ederken bu çalışmalarını da vatandaşlara detaylarına kadar sunuyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın şeffaf belediyecilik anlayışı ile kentteki her faaliyet kanıtları ile beraber başkent halkına sunulmaya devam ederken bu kez yanlış ve yanıltıcı bilgilerin önüne geçmek için bir proje geliştirildi. Geliştirilen proje kapsamında ABB, bir teyit adresi kurdu. Bu adresle ilgili de ayrıntıları Haberankara.com okurları için derledik.

BAŞKENTLE İLGİLİ DETAYLAR ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDYESİ TEYİT SAYFASINDA

ABB'nin resmi sosyal medya platformu Twitter (X) üzerinden paylaşılan bilgilere göre duyuruların teyit adresinden paylaşıldığı kaydedildi. Bu bilgilere teyit adresi üzerinden ulaşılabileceğini aktaran ABB, ''ABB Teyit, Ankara Büyükşehir Belediyesi hakkında yapılan yalan haberler ve atılan iftiralara karşı işin doğrusunu anlatmak amacıyla kurulmuştur. Gerçeği öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Belediyemiz hakkındaki en doğru ve gerçek bilgiye ulaşmak için takip edebilirsin.'' ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-09-25-091059.png

Sizlerde Ankara hakkındaki gerçekler için Twitter (X) hesabı üzerinden ''@abbteyit'' adresini takip edebilirsiniz. Son paylaşılan gönderi de ise;

ekran-goruntusu-2023-09-25-091150.png

TÖHOB ile ilgili devam eden tartışmalarda ABB'nin yeni dönemde özel halk otobüsü esnafına sağladığı desteğin 200 milyon TL'yi bulduğu kaydedildi. Bu tarz iddia ve söylemlerin doğruluğunu kontrol etmek için ''@abbteyit'' adresini kullanabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER