Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına ağustos ayında da devam edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel Yaz Akşamları programını düzenlemeye devam edeceğini açıkladı. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken ağustos ayına özel takvimine de yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına ağustos ayında da devam edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına ağustos ayında da devam edecek! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak yaz günlerinde birbirinden farklı konserlere imza atmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerini sürdüren ABB, 2023 yılında yaz konserlerine hız kesmeden devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir takvime yer verdi. ABB, Ankara'da Yaz Konserleri programını 'Klasik Ankara Yaz Akşamları' programı ile devam edeceğini duyurarak ağustos ayına ait program takvimini de yayımladı.

ABB'DEN ANKARA YAZ AKŞAMLARINA ÖZEL PROGRAM

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak başkentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Kentteki sosyal etkinliklere hız kesmeden devam eden ABB, 'Klasik Ankara Yaz Konserleri' konseptine devam ederken ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında 'Klasik Ankara Yaz Akşamları' konser programının klasikler konsepti ile 4 Ağustos Cuma ve 5 Ağustos Cumartesi 2023 tarihinde vatandaşlarla bir araya geleceği duyuruldu.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLAYIN

ankara-konser.jpeg

Konserler ücretsiz olurken 4 Ağustos Cuma günü saat 20.00'da başlayacak programın TProf. Dr. Sinan Canan Rock Müzik konsepti ile Çayyolu'nda bulunan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda olacağı kaydedildi. 5 Ağustos Cumartesi günü de saat 20.00'da başkentlilerle bulaşacak olan Zerrin Mete Rock Müzik konser programının da Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda yapılacağı aktarıldı. Konserler ise ücretsiz olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER