Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi' ne zaman, hangi gün, kaç saat?

Ankaralı vatandaşlar ABB tarafından ücretsiz şekilde verilen Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi hakkında detayları araştırmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi' ne zaman, hangi gün, kaç saat?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurusu yapılan "Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi" ile ilgili araştırılmalar yapılmaya başlandı. 19 Ağustos Cumartesi gününe kadar başvuruları alınmaya devam eden Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi ile ilgili detaylar merak edildi.

Ankaralı vatandaşlar ABB tarafından ücretsiz şekilde verilen Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi hakkında detayları araştırmaya başladı. Arama motorları üzerinden ''Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi' ne zaman, hangi gün, kaç saat?'' gibi sorular aratılmaya başlanırken ABB tüm detaylarıyla açıkladı.

OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞİTİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağlamış olduğu "Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi" için son başvuru tarihi 19 Ağustos olurken başvuruların sona ermesinin ardından eğitim 21 Ağustos tarihinde başlayacak.

Eğitim süresince oyun sektöründe dünyanın her bölgesinde bu sektörde çalışan uzmanlar tarafından kullanılan; Z BRUSH, MERVELOUS, ADOBE SUBSTANCE PAİNTER, 3DS MAX ve UNREAL ENGİNE isimli 5 farklı programın temel ve orta düzeyde kullanımın anlatılacağı eğitimle ilgili araştırılan bir diğer konu ise ücretsiz olup olmadığı oldu.

OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞİTİMİ ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağlamış olduğu "Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi" 19 Ağustos'a kadar kayıt olmak için başvuru yapan herkese ücretsiz verilecek.

Metaverse, oyun teknolojileri, VR teknolojilerine yönelik üç boyutlu karakter modelleme, kıyafet modelleme, nesne dokulandırma, iç-dış mekân tasarımı gibi derslerin eğitim kapsamında verileceği açıklanırken bu eğitimin haftanın hangi günleri olduğu da araştırma konusu oldu.

OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞİTİMİ HANGİ GÜNLER?

Bilişim merakı olan kişilere Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi hafta içi her gün saat 08.30-17.30 arasında gerçekleşecek.

SONRAKİ HABER