Ankara Büyükşehir Belediyesi Miras Şantiye Gezisi'ni Avrupa Hareketlilik Haftası'nda düzenlenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte yeni faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir etkinlik duyurusu yapan belediyeden bu kez 'Miras Şantiye Gezisi' etkinliği açıklaması geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Miras Şantiye Gezisi'ni Avrupa Hareketlilik Haftası'nda düzenlenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentte pek çok yeni yatırımla adından söz ettiriyor. Kente değer kazandıracak her proje için önemli çalışmalara imza atan ABB, vatandaşların sosyal etkinliklere ulaşması için de çeşitli ücretsiz etkinlikle düzenliyor. Sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışını sürdüren ABB, Başkent Ankara'nın köklü tarihine ışık tutan yapıları ayağa kaldırmaya devam ediyor.

ABB, bu çerçevede çalışmaların devam ettiği şantiyelerin kapılarını da vatandaşlara açmaya devam ediyor. ABB son olarak Avrupa Hareketlilik Haftası'na özel olarak bir etkinlik düzenleyeceğini belirtti.

''ŞEHRİNİ KEŞFET ENERJİNİ KORU'' SLOGANIYLA HAREKET EDİLECEK

“Şehrini Keşfet Enerjini Koru” sloganıyla 16 - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı ile birlikte Ankara Miras Şantiye Gezisi gerçekleştirilecek.

ahh-logolu.png

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

“Şehrini Keşfet Enerjini Koru” sloganıyla düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında kentte ''Miras Şantiye Gezisi'' programı düzenleneceği bildirildi. 19 Eylül Salı günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi’nde şantiye gezilerinin düzenleneceği duyuruldu.

ekran-goruntusu-2023-09-15-103117.png

Geziye katılmak isteyen vatandaşların ''https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras'' adresi üzerinden başvuruda bulunması gerektiği belirtildi.

ekran-goruntusu-2023-09-15-103123.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER