Ankara Büyükşehir Belediyesi mesire ve rekreasyon alanlarında teyakkuzda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yatırımlarını sürdürüyor. Belediyenin yatırımları devam ederken kentin temizliği için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede mesire ve rekreasyon alanlarında belediye ekipleri aralıksız çalışıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi mesire ve rekreasyon alanlarında teyakkuzda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mesire ve rekreasyon alanlarında teyakkuzda! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentin huzuru ve temizliği için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Kentteki projelerine hız kesmeden devam eden ABB, park, mesire ve rekreasyon alanlarındaki çalışmalarını da sürdürüyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri Başkentliler tarafından yoğun olarak kullanılan prestij parklar başta olmak üzere toplam 450 parkta 920 personel ile 7 gün 24 saat esası ile temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık verdiklerin bildirdi.

ekran-goruntusu-2023-08-01-115508.png

ABB'DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin dört bir yanında bir yandan doğa ile iç içe yeni yeşil alanları kazandırırken diğer yandan merkez ve çevre ilçelerde bulunan mevcut yeşil alanların kapsamlı bakımı ve temizliği için mesai harcıyor.

ekran-goruntusu-2023-08-01-115530.png

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi veren ABB, 7/24 temizlik çalışması sürdürdüklerinin altını çizdi.

ekran-goruntusu-2023-08-01-115514.png

GÜBRELEME VE YABANİ OT TEMİZLİĞİ DE YAPILIYOR

ANFA Peyzaj ekipleri havaların sıcak olmasından dolayı vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan yeşil alanlarda temizlik, sulama, ilaçlama, gübreleme ve yabani ot temizliği çalışmalarını herhangi bir aksaklığa yer vermeden program dahilinde 7 gün 24 saat sürdürüyor.

Bu çerçevede başkentlinin sağlığı için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER