Ankara Büyükşehir Belediyesi istihdam garantili eğitim veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan vatandaşların işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere projelerine devam ediyor. Kentteki işsizliğe çözüm olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eczane Destek Personeli Eğitimi'ni tamamladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi istihdam garantili eğitim veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi istihdam garantili eğitim veriyor! - Ankara'da hizmetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Kentin ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden ABB, başarıları ile adlarından söz ettirirken vatandaşlara istihdam sağlamaya da devam ediyor.

Başkent Ankara'da istihdama katkı sağlayan projeleri bir bir hayata geçiren ABB'nin Ankara Eczacılar Odası ile yaptığı iş birliğiyle düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimi tamamlandı.

ECZANE DESTEK PERSONELİ İÇİN SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacılar Odası iş birliğiyle düzenlenen “Eczane Destek Personeli Eğitimi” başarı ile sona erdi.

ekran-goruntusu-2023-07-14-150959.png

Başkent Genç Akademi’de düzenlenen ve 8 hafta süren eğitimleri tamamlayarak yeterlilik sınavında başarılı olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. Başkent Genç Akademi’de düzenlenen 8 haftalık eğitimleri başarıyla tamamlayan Ankaralılar, eczanelerde istihdam edilecek.

TÖRENE MANSUR YAVAŞ DA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende eğitimi tamamlayan 68 kursiyere sertifikalarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Eczacılar Odası Başkanı Taner Ercanlı verdi.

ekran-goruntusu-2023-07-14-151006.png

ABB Kariyer Merkezi koordinasyonunda düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimini tamamlayan kursiyerler eczanelerde istihdam edilmeye başlanacak.

SONRAKİ HABER