Ankara Büyükşehir Belediyesi hayatını kaybeden Ganire Paşayeva'nın ismini yaşatacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Ankara'da farklı projelere imza atılırken belediye, park alanlarından birine hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın adını vereceklerini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi hayatını kaybeden Ganire Paşayeva'nın ismini yaşatacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentin eksik ve ihtiyaçlarına göre vatandaşlara çeşitli projeler sunuyor. ABB'nin hayata geçirdiği projeler vatandaşların dikkatini çekerken kente yeni sosyal alanlar kazandırmak üzere birbirinden farklı projelere de imza atılmaya devam ediyor.

ABB'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile halkın yararına pek çok projeyi hayata geçiriyor. ABB tarafından kente kazandırılan sosyal alanlar ziyaretçi akınına uğrarken son olarak geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın adının da bir parkta yaşatılacağı öğrenildi.

ABB, GANİRE PAŞEYEVA'NIN ADINI BİR PARKTA YAŞATACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hayatını kaybeden Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva'nın adını Ankara'da yaşatacaklarını duyurdu. Kaynağı bilinmeyen hipotonik durum tanısı ile 24 Eylül'de Başkent Bakü'de hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Paşayeva, 29 Ekim tarihinde ise yaşamını yitirdi. Türkiye için önemli bir isim olan Ganire Paşayeva'nın adının Ankara'da bir parka verileceği ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

ekran-goruntusu-2023-10-19-140436.png

ABB tarafından yapılan açıklamada ''Ganire Paşayeva'nın ismi Ankara'da yaşayacak. Mansur Yavaş'ın ABB Meclisi'ne verdiği başkanlık yazısının oy birliği ile kabul edilmesi sonucunda Ufuk Üniversitesi Caddesi'nde yapılan park alanına geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın ismi verildi.'' ifadelerine yer verildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER