Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacıkadın Kent Ormanı’nı yeniledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkente yeni park ve rekreasyon alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediyeden yeni açıklamalar geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacıkadın Kent Ormanı’nı yeniledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacıkadın Kent Ormanı’nı yeniledi! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentteki çalışmalarına devam ediyor. Ankaralılar için sosyal alanlar oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Keçiören ilçesinde ABB tarafından 25 yıllığına kiralanan “Hacıkadın Kent Ormanı”nın yenileme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

“Park Ankara” adıyla Başkentlileri ağırlamaya başlayan yeni rekreasyon alanı, günübirlik aktiviteler, düğün salonları, barbekülü bungalovlar, çadır ve karavan kampı gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ekran-goruntusu-2023-08-02-103654.png

ABB, PARK ANKARA'YI HİZMETE AÇTI

Kuzey Ankara girişinden günübirlik aktivitelere, Bağlum girişinden araçla ulaşım sağlanan aktivitelere ve Pursaklar girişinden ise düğün salonlarına ulaşım sağlanabileceği kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-08-02-103627.png

Başkentlileri şehrin merkezinde bir ormanla buluşturan ve pek çok etkinlik imkanını bir arada sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BelPlas AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Tokmak, “Alanda yaklaşık 81 bungalov evimiz, hamağımız, mangalımız var. Ankaralılar gelip burada güzel vakit geçirebilir. ATV’ye binmek isteyenler ATV kullanabilir, at binmek için at çiftliğine geçebilir.

ekran-goruntusu-2023-08-02-103640.png

Yaklaşan yaz ayı sebebiyle organizasyon şirketimiz bulunmakta sünnet, evlilik teklifi, kına geceleri ve buna benzer faaliyetlerimizi de yürütüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Park Ankara, yenilenmiş hali ile Ankaralıların uğrak noktası olmaya hazırlanırken ziyaretçilerini bekliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER