Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gaziler Sürüşü ile Gaziler Haftası'nı kutladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gaziler Haftası'nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu anlamlı haftanın coşkusunu ve saygısını yansıtan bir etkinlik düzenleyen belediye, Harley Davidson Ankara Chapter işbirliğiyle "Gaziler Sürüşü"nü gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gaziler Sürüşü ile Gaziler Haftası'nı kutladı!

Ankara'da, Harley Davidson Ankara Chapter işbirliğiyle "Gaziler Sürüşü"nü gerçekleştirildi. Bu organizasyon, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 300 Harley Davidson tutkunuyla birlikte, gaziler ve şehit yakınlarını bir araya getirdi.

Gaziler Haftası, ülkenin dört bir yanında gazilik mertebesine ulaşmış kahramanların ve şehitlerin anısına kutlanan bir hafta. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu özel haftayı coşkuyla kutlamak ve gazilere olan saygısını ifade etmek için "Gaziler Sürüşü" etkinliği düzenledi. Bu etkinliğe katılanlar arasında hem gaziler hem de şehit yakınları bulunuyordu.

thumbs-b-c-e40537cb5ee861147af0420886a1a63f.jpg

HARLEY DAVİDSON TUTKUSU

15. kez düzenlenen Gaziler Sürüşü, Harley Davidson motosikletlerinin muhteşem görüntüsü ve kükreyen motor sesleri eşliğinde gerçekleşti. Ankara'nın farklı bölgelerinden gelen 300 motosiklet tutkunu, bu özel günü birlikte kutlama fırsatı buldu. Etkinlik, başkentin farklı güzergahlarında gerçekleşirken, katılımcılar özgürlüğün ve dayanışmanın tadını çıkardılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Harley Davidson Ankara Chapter işbirliğiyle düzenlenen etkinlik hakkında resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda:

"Harley Davidson Ankara Chapter ile Gaziler Haftası kapsamında “Gaziler Sürüşü” etkinliği düzenledi. 15. kez düzenlenen sürüş etkinliğine Türkiye'nin dört bir yanından gelen 300 Harley Davidson tutkunuyla birlikte, gaziler ve şehit yakınları katıldı." ifadelerine yer verildi.

f6phq6pwuaaznjy.jpeg

"EMŞAV ANKARA GENEL MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, etkinlikte gazilerle ve şehit yakınlarıyla bir araya gelerek onlara teşekkür etti ve gazilerin önemini vurguladı. Bu tür etkinliklerin, gazilere ve şehit yakınlarına olan minnettarlığı ifade etmenin bir yolu olduğunu belirtti.

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, düzenlenen etkinliğe dair resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Gaziler Gününde EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz’ın ev sahipliğinde EMŞAV Ankara Genel Merkezi açılış törenine katıldık. Belediyemizin tahsis ettiği merkezimizde tüm gazi ve gazi yakınlarımızı ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerine yer verdi.

screenshot-6.png

"Gaziler Sürüşü," hem motosiklet tutkunlarını bir araya getirirken hem de Gaziler Haftası'nı unutulmaz kıldı. Katılımcılar, bu anlamlı etkinlikte gazi ve şehitlerin anısına saygılarını sundular, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. Bu tür organizasyonlar, gazilere ve şehit yakınlarına olan vefanın ve minnettarlığın somut bir göstergesi olarak büyük önem taşıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER