Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Engelli vatandaşlara simit camekan dağıtımı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Ankara halkına sosyo-ekonomik destekler sürerken belediyeden engelli vatandaşlar için yeni bir destek açıklaması geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Engelli vatandaşlara simit camekan dağıtımı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) hak ve insan odaklı belediyecilik anlayışını sürdürüyor. Vatandaşı önceleyen projelerine devam eden ABB, her yaş gurubu için çeşitli desteklerini duyuruyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi “Engelsiz Başkent” anlayışı ile engelli bireyleri sosyal hayata kazandırmaya ve ekonomik yönden desteklemeye devam ediyor. Vatandaşlara ekonomik açıdan destek olmaya devam eden ABB, bu kez engelli bireyler için bir destek açıklaması yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarına yaptığı sosyo-ekonomik desteklere bir yenisini daha ekledi. ABB, sürdürdüğü yardımlar ve destekler ile örnek belediyeciliğe imza atarken engelli vatandaşlara ekonomik açıdan destek vermek üzere yeni bir açıklamaya yer verdi.

ENGELLİ VATANDAŞA SİMİT CAMEKAN DAĞITILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak amacıyla uyguladığı simit camekan dağıtımına bu yıl da devam edecek. Yapılacak kura çekilişiyle 100 adet simit camekanı dağıtımı gerçekleştireceklerini açıklayan ABB, detayları da yayımladığı bir görsel ile duyurdu. Hak sahiplerinin çekilişle belirleneceği kuralar noter huzurunda gerçekleşecek.

abb-simit.jpeg

Noter huzurunda yapılacak kura çekilişine katılmak isteyen engelli bireylerin 6 - 20 Kasım 2023 tarihleri arasında Gençlik Parkı içi Zabıta Karakolu’na başvuruda bulunması gerektiği kaydedildi.

BAŞVURULAR KARAKOLDA ALINACAK

n az yüzde 40 engelli heyet raporuna sahip olan vatandaşların başvurusu alınacak. ABB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından şartları uygun bulunan engelli bireyler, istenilen evraklarla birlikte 6 - 20 Kasım 2023 tarihleri arasında Gençlik Parkı içindeki Zabıta Karakolu’na giderek saat 09.00 -16.00 arasında başvurularını gerçekleştirebilecek. Kura çekilişi, 28 Kasım 2023 tarihinde noter huzurunda yapılacak.

ankara-buyuksehir-belediyesi-duyurdu-engelli-vatandaslara-simit-camekan-dagitimi-yapilac.jpg

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile kura çekilişi ABB TV ve ABB sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Kura çekilişinin ardından hak sahipleri olarak belirlenen vatandaşlar, simit camekanları engelli vatandaşın kendisi ya da engel durumuna göre birinci derece yakını tarafından işletilebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER