Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 Bölge Ofisi Beypazarı ilçesinde açıldı

Ankara'da ikamet eden vatandaşların sorun ve taleplerini daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için kendini yenileyen Başkent 153 Çağrı Merkezi, ilk bölge ofisini Beypazarı ilçesinde açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 Bölge Ofisi Beypazarı ilçesinde açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 Bölge Ofisi Beypazarı ilçesinde açıldı - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Ankara'da yaşayan vatandaşlar arasında iletişim köprüsü görevi üstlenen Başkent 153 Çağrı Merkezi, ilk ofisini açmanın heyecanını yaşadı. Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde yeni bölge ofisini açan Başkent 153 Çağrı Merkezi Proje sayesinde; Beypazarı ve Ayaş, Güdül, Nallıhan bölgesinden gelen çağrılar merkeze düşmeden en kısa sürede çözüme kavuşturulurken vatandaşlar da taleplerini yüz yüze iletebilecek.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

BAŞKENT 153 ÇAĞRI MERKEZİ TALEPLERİ ALACAK

Kent yönetiminde ortak akıl ilkesiyle çalışmalarını sürdüren ABB, Başkent 153 Çağrı Merkezi ile vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini bildirdi. Beypazarı aile Yaşam Merkezi içine açılan Başkent 153, özellikle Beypazarı ve çevresinde Ayaş, Güdül, Nallıhan ilçelerinde yaşayan vatandaşlara hizmet vereceğini açıkladı. Vatandaşlar Beypazarı Bölge Ofisi’ne sorun ve taleplerini yüz yüze iletebilecek.

YÜZ YÜZE TALEP İLETİLEBİLECEK

Bu bölgede yaşayan vatandaşlar 153’ü aramaları durumunda çağrıları merkeze iletilmeden Beypazarı Ofisi’ne düşecek ve talepleri daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacak. Ankaralılar şimdiden yeni uygulamanın memnuniyetini yaşarken sorunlarının hızlı çözümü için çalışmalarından dolayı ABB'ye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER