Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Köfn ile devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kentte yaz konser programlarının başlayacağını duyurmuştu. Konser programı devam ederken Köfn'ün Ankara'da konser vereceği duyuruldu. Konser programına ait detaylar da paylaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Köfn ile devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Köfn ile devam edecek - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) geçtiğimiz yaz kentte pek çok ücretsiz konser düzenlemişti. ABB'nin düzenlediği konserler yoğun bir ilgi ile takip edilirken 2023 yılında konser takvimine Merve Özbey ile start verildi. Geçtiğimiz hafta düzenlenen Merve Özbey konserinin ardından yeni haftanın konser programı duyuruldu.

ABB YAZ KONSER TAKVİMİNİ AÇIKLIYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yıl da devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Yaz Konserleri programının açılışının şarkıcı Merve Özbey ile yapılırken yeni konser programı açıklandı.

ANKARA'DA KÖFN RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 16 Temmuz Pazar günü saat 20.30'da Köfn konseri düzenleneceği kaydedildi. Anıtpar'ta gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

screenshot-17.jpg

KÖFN ANITPARK'TA SAHNE ALACAK

ABB'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama kapsamında ''KÖFN sevilen şarkılarıyla Başkentlilerle buluşmaya geliyor.'' ifadelerine yer verildi.

ANITPARK NEREDE?

Bahçelievler, Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:32, 06490 Çankaya/Ankara

SONRAKİ HABER