Ankara Büyükşehir Belediyesi Ağustos 2023 Yaz Okulları program takvimini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi üzerinden yaz mevsimi süresince belirli birimlerde vereceği ders programına ait takvimi açıklamaya devam ediyor. Belediye Ağustos 2023 tarihi ile yeni bir program duyurusu yayımladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ağustos 2023 Yaz Okulları program takvimini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ağustos 2023 Yaz Okulları program takvimini duyurdu! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), resmi internet sitesi üzerinden çeşitli duyurular yayımlamaya ve Ankaralıları bilgilendirmeye devam ediyor. Kentte birbirinden farklı eğitim faaliyetlerine yer veren ABB, yaz mevsiminin değerlendirilmesi üzerine çalışmalarına da devam ediyor.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar kentle ilgili çeşitli duyuruya ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabiliyor. Bununla birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ağustos 2023 tarihine ait programa da yer verildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ABB'DEN AĞUSTOS 2023 FAALİYET PLANI

ABB, okulların tatil olması ile birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Ağustos 2023 faaliyet planını açıkladı. ABB'nin açıkladığı faaliyet planında ise 3 birim yer aldı. Bunlar;

  • Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü
  • Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü
  • Kadın Ve Aile Şube Müdürlüğü olarak sıralandı.

ekran-goruntusu-2023-07-31-134915.png

Okullarda yaz tatilinin başlaması ile birlikte yaz okullarına start verilirken ABB'nin resmi internet sitesi üzerinde paylaşılan faaliyet raporunun detayları da belli oldu. ABB, birbirinden farklı etkinlikleri ve yaz okulu programlarını Ankaralılar için sunarken söz konusu kurslara ait program takvimini yayımlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Başkent Ankara'da ikamet edenlere yönelik açılacak kurslara yönelik takvim şöyle paylaşıldı;

Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Temmuz 2023 Ayı Faaliyet Takvimi İçinTIKLAYINIZ

Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Temmuz 2023 Ayı Faaliyet Takvimi İçinTIKLAYINIZ

Kadın Ve Aile Şube Müdürlüğü Temmuz 2023 Ayı Faaliyet Takvimi İçinTIKLAYINIZ

abb.jpeg

Yukarıdaki bağlantılar üzerinden detaylı ders programına ulaşabilirsiniz. Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER