Ankara Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema günlerini başlatıyor! İşte program takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler için pek çok sosyal etkinliğe imza attı. Başkentte birbirinden farklı etkinliklere imza atan belediye konser programlarının ardından bu kez Açık Hava Sinema günlerini başlatacaklarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema günlerini başlatıyor! İşte program takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema günlerini başlatıyor! İşte program takvimi - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda farklı pek çok etkinliğe imza atan belediye yeni etkinlikleri sunmaya devam ederken bu kez açık hava sineması müjdesini verdi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Ankaralılar kentteki ücretsiz etkinliklere ulaşımın keyfini çıkarırken ABB'den gelen açıklamaya göre kentteki açık hava sinema günlerine imza atılacak. Açık Hava Sinema Günleri'ne ilişkin bir açıklamaya yer veren ABB, resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirdi.

ANKARA'DA AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda ''Yeşilçam’ın unutulmaz eserleri Başkentte yeniden hayat buluyor. Yaz akşamlarını keyifli kılmak için Volksder ve Belediyemiz iş birliği ile “Açık Hava Sineması” başta depremzede vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla buluşuyor.'' denildi. Bununla birlikte ilk programa dair takvimde paylaşıldı. Buna göre 13 Ağustos Pazar günü saat 18.00'da Altınpark'ta düzenlenecek olan açık hava sinema günlerinin ücretsiz olacağı bildirildi ve tüm halk davet edildi.

ALTINPARK NEREDE?

Ankara'nınAltındağ ilçesi Ulus semtinde bulunan Altınpark metro, otobüs ve dolmuşlarla kolaylıkla ulaşılabilir bir bölgededir. Ulaşım bilgileri ise;

Kızılay-Sıhhiye-Ulus’dan otobüs ile; 114-185-407-408-437-438-439-440-441-443-444-447-468-472-474-484-485-486-487-488-492-493-494 numaralı toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.

Metro ile Ulus durağında inilmesi de yeterlidir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER