Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos kutlama programlarını ekrana taşıyacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyor. 27 Ağustos tarihinde başlayan Zafer Kutlamaları bugün Yalın konseri ve bir açılışla taçlanacak. Belediye söz konusu programı da ekrana taşıyacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos kutlama programlarını ekrana taşıyacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos kutlama programlarını ekrana taşıyacak! - Büyük zaferin 101'nci yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentte Zafer Haftası kutlamaları kapsamında pek çok ücretsiz etkinliği başkentlilere sundu.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine devam eden ABB, kentte 27 Ağustos Pazar günü başlattığı Zafer Kutlamaları programına Duman grubunun konseri ile star vermişti. Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Çakal konserleri ile devam eden kutlama programının son gününde sevilen şarkıcı Yalın, Ankaralıların kulaklarının pasını silecek.

YALIN KONSERİ BİR DE AÇILIŞA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yalın konserinde bir de açılış yapılacağı bildirilirken ABB tarafından günün programına dair detaylar da paylaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde düzenlenecek kutlama programında; Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nın resmi açılışı gerçekleştirilecek.

krc-3008.jpg

30 Ağustos Zafer Bayramı programını tüm Ankaralıların takip edebilmesi için programın başlangıcından sonuna kadar ABB TV, Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları ve uydu frekansları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. ABB tarafından paylaşılan frekans bilgileri ise şu şekilde;

  • TÜRKSAT 3A
  • FREKANS: 11112
  • SR: 2962
  • POL: Dikey (V)
  • FEC: 5/6

Sosyal medya canlı yayın: ''www.ankara.com.tr''

Konser adresi: 30 Ağustos Çarşamba saat 20.30 Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Ve Atatürk Çocukları Parkı

Haberankara.com

SONRAKİ HABER