Ankara Büyükşehir Belediye binası yakınlarındaki sitenin inşaatında yangın çıktı

Başkentte bir sitenin inşaat halindeki blokunun çatısında yangın çıktı. Yangının Ankara Büyükşehir Belediye binasının yakınlarındaki inşaat halindeki sitenin bloklarından birinde çıktığı öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediye binası yakınlarındaki sitenin inşaatında yangın çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye binası yakınlarındaki sitenin inşaatında yangın çıktı - Ülkemizde pek çok yangın haberi art arda geliyor. Hava sıcaklıklarının artması ve çıkan yangınların tehlikeli boyutlara ulaşması ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uzmanlardan sık sık uyarı gelmeye de devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyor!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ekran-goruntusu-2023-08-20-091550.png

BaşkentAnkara'dan da sık sık yangın haberleri gelirken son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) binasının hemen yanındaki sitenin inşaat halindeki 12 katlı bloklarından birinin çatısında çıkan yangın kontrol altına alınırken, yoğun duman kentin birçok noktasından görüldü.

ekran-goruntusu-2023-08-20-091555.png​​​​​​​

ABB BİNASI YAKINLARINDA PANİKLETEN YANGIN

Ankara'da bir sitenin inşaat halindeki blokunun çatısında yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye binasının yanındaki sitenin inşaat halindeki 12 katlı blokların birinin çatısında bulunan kalıp ve yalıtım malzemeleri henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.

ekran-goruntusu-2023-08-20-091600.png

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Yangın nedeniyle yükselen yoğun duman kentin birçok noktasından görüldü. Olay yerine intikal eden ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın süresinde kısa süreli panik yaşandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER