Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşabilirim? Mansur Yavaş'a ulaşmanın yolları

Türkiye'nin en büyük illerinden birisi de Ankara olurken aynı zamanda Başkent olmasından kaynaklı gelişmiş ve büyükşehir olan Ankara'da milyonlarca kişi yaşıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşabilirim? Mansur Yavaş'a ulaşmanın yolları

Ankaralı vatandaşlar istek, ihtiyaç, öneri ve şikayet gibi dile getirmek istedikleri konuları direkt olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a iletmek isterken birçok Ankaralının araştırdığı konulardan birisi de 'Mansur Yavaş'a nasıl ulaşabilirim?'' oluyor. Peki Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır? ABB Başkanı Mansur Yavaş'a nereden ulaşabilirim? Mansur Yavaş'a ulaşmanın yolları...

Türkiye'nin en büyük illerinden birisi de Ankara olurken aynı zamanda Başkent olmasından kaynaklı gelişmiş ve büyükşehir olan Ankara'da milyonlarca kişi yaşıyor. Ankara ile ilgili vatandaşların öneri, istek, dilek ve şikayet gibi konuları iletebilecekleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ulaşmak aslında çok kolay.

MANSUR YAVAŞ'A NASIL ULAŞABİLİRİM?

Sizlerde bir Ankaralı olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş'a mesajlarınızı iletmek, derdinizi açıklamak ya da öneride bulunmak istiyorsanız bunu Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ABB resmi internet sitesi üzerinde bulunan ''Başkan'a mesaj'' bölümünden ulaşabilir, burada gerekli yerleri doldurarak sizlerde Mansur Yavaş'a dilediklerinizi mesaj yolu ile iletebilirsiniz.

MANSUR YAVAŞ'A NEREDEN ULAŞABİLİRİM?

ABB Başkanı Mansur Yavaş'a ulaşmanın, en azından isteklerinizi ve mesajlarınızı ulaştırmanın en kolay yollarından birisi de ABB resmi internet sitesinde yer alan ''Başkan'a Mesaj'' kısmıdır.

screenshot-2023-07-31t103104-580.png

screenshot-2023-07-31t103115-400.png

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra arama kısmına ''Başkan'a Mesaj'' yazarak sitenin sizleri yönlendirmiş olduğu bölüme gidin. Ardından ekranınızda yukarıda gördüğünüz kısım gelecektir. Buradaki boşlukları doldurduktan sonra Başvuru metnini de doldurarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a göndermek istediğiniz mesajı iletmiş olacaksınız.

SONRAKİ HABER