Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şampiyon güreşçileri ziyaret etti

Bir çok branştan sporcu yaz aylarında Fransa'da düzenlenecek olan Paris 2024 olimpiyatlarına hazırlanıyor. Bu kapsamda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta Ankara'da hazırlıklarına devam eden güreşçiler ile bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şampiyon güreşçileri ziyaret etti

Ülkenin dört bir yanında hazırlıklarına devam eden sporcular katılım hakkı kazandıkları olimpiyatlardan madalya ile dönmek için çalışmalarını sürdürüyor.

ANKARALI SPORCULAR MADALYA İÇİN HAZIRLANIYOR

Başkent Ankara'da da güreş branşında yarışan sporcular antrenörler eşliğinde olimpiyatlardan madalya ile dönmek için hazırlıklarını yoğun tempoda devam ettiriyor. Aralarında Rıza Kayaalp ve Taha Akgül gibi dünyaca ünlü, bir çok şampiyonlukları bulunan güreşçilerinde yer aldığı Ankaralı güreşçilere bir moral ziyareti düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şampiyon güreşçileri ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şehri ve ülkeyi bir çok defa gururlandıran güreşçileri ziyaret ederek kendilerine başarılar diledi. Rıza Kayaalp&Taha Akgül Spor Kompleksinde hazırlık yapan ASKİ Spor güreşçilerine başarılar dileyen ABB Başkanı Yavaş “Çalışkan sporcularımızın her zaman olduğu gibi bizi ve ülkemizi gururlandıracaklarından hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN GÜREŞÇİLERE DESTEK

Spora ve sporcuya önceki demeçlerinde de destek verdiğini belirten ABB Başkanı Mansur Yavaş “Olimpiyata gidecek güreşçilerimizin bugün antrenmanını izledik. Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecekler. Ben de güreşlerine gideceğim inşallah” şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şampiyon güreşçileri ziyaret etti - Resim : 2

Hazırlıklarını sürdüren ASKİ Spor güreşçileri de ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın kendilerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Sporcular Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

SONRAKİ HABER