Ankara BUGSAŞ 18-45 yaş arası 200 şoför alım ilanı yayımladı: Başvurular bugün başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ personel alım ilanını bu sabah saatlerinde İŞKUR üzerinden duyurdu. Yayımlanan ilanda BUGSAŞ’a 200 şoför alımı yapılacak. Başvurular yarın sona erecek.

Ankara BUGSAŞ 18-45 yaş arası 200 şoför alım ilanı yayımladı: Başvurular bugün başladı

Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri üzerinden yapılacak olan yolcu taşıma alımı için 200 kişinin işe alınacağı ifade edildi. Alımların geçici olacağı belirtilirken, başvuruların 11-12 Ekim tarihleri arasında alınacağı açıklandı.

BAŞVURULAR YARIN SONA ERECEK

Geçici şoför kategorisinde yayımlanan ilana başvurmak isteyen adaylar için yapılan açıklamada şahsen başvurular 08.30 ile 17.30 saatleri arasında alınacağı online başvurmak isteyenler için de 12 Ekim 23.59 tarihine kadar başvuruların devam edeceği ifade edildi.

Ankara BUGSAŞ 18-45 yaş arası 200 şoför alım ilanı yayımladı: Başvurular bugün başladı

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Görüşme ve mülakat bilgilerine ilişkin yapılan açıklamada da başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar için sözlü uygulama yer, tarih ve saat bilgisinin 14 Ekim tarihinde duyurulacağı açıklandı. 3 vardiyalı olarak çalışacak adayların taşıması gereken başvuru şartları şu şekilde:

  • En az lise mezunu olmak (Daha üst öğrenimden mezun olan adaylar da başvuru yapabilir)
  • E ya da D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • 657 sayılı yasanın 48/5. Maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Sürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ve muayenelerine dair yönetmeliğe uygun tam teşekküllü hastanelerden “Sürücü olmasına engel yoktur” sağlık raporu olmak
  • Yargı kararıyla veya sağlık sorunları sebebiyle kamu haklarında mahrum bırakılmamak
  • İleri ve güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgili olmak
  • Vardiyalı olarak Ankara içi çeşitli bölgelerde görev alabilecek
  • Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak

Başvuru yapmak isteyenlerin nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, diploma aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı ve ikametgah belgesi ile başvurularını tamamlayabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER