Ankara Bizim çocuklar için tek yürek olacak!

Türkiye'nin A Milli Futbol Takımı ülkeye yaz aylarında farklı bir futbol heyecanı yaşatıyor. Vatandaşların ortak noktada buluşması anlamında önemli bir görev üstlenen milli maçların coşkusu Ankara'da evlere sığmıyor.

Ankara Bizim çocuklar için tek yürek olacak!

Uzun yıllardır A Milli Futbol Takımının uluslararası bir turnuvada başarı yapmasını bekleyen futbolseverler EURO 2024'e güzel bir başlangıç yaparak ülkeyi umutlandırmıştı. Bu maçın ardından gelen Portekiz yenilgisi moralleri bozmuş olsa da gruptaki avantaj ve son 16'da rakibin Avusturya olacak olması umutları yeniden yeşertti.

BAŞKENTLİLER MAÇI DEV EKRANLARDA İZLEYECEK

Ankara'da EURO 2024 ile başlayan dev ekranda maç izleme furyası bu maçtada devam edecek. Konu ile ilgili Ankara'nın bir çok ilçesinde kurulacak ekranlar ile vatandaşların maçları beraber izlemesi ve milli coşku yaşaması sağlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark ve Batıkent Rekreasyon Alanında saat 22:00'da oynanacak maç için dev ekran kurulacak. Sincan, Mamak, Yenimahalle ve Keçiören Belediyesi de ilçede milli maça özel olarak dev ekran kurumu gerçekleştirecek.

HEYECANIN DEVAM ETMESİ MİLLİLERE BAĞLI

Vatandaşlar sandalyelerini alıp giderek maçı aile ve arkadaşları ile izleme fırsatına erişecek. Türkiye bu maçı kazanması ya da 1 puan alması halinde gruptan çıkarak Avusturya ile eşleşecek. Ankara'da dev ekrandan maç izleme keyfinin sonraki maçlarda da yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER